Virtuális jogász szolgáltatásai ITT

Sok pénzt akar keresni?

A sikeres cégalapítás fortélyai!

(Tanulmány)

Előszó

Ahhoz, hogy sok pénzt tudjon keresni, első lépésként céget kell alapítania!

A cégalapítás előtt azonban nagyon sok információt kell beszerezni ahhoz, hogy a tevékenységének és céljainak a legmegfelelőbb társasági formában tudjon eredményesen működni.

Melyek a legfontosabb tudnivalók cégalapítás előtt?

A tanulmányból megtudja!

Alapvető szabályok a cégalapítás előtt:

-  Első és legfontosabb szabály, csak akkor alapítson céget, ha komoly elhatározásra jutott és előzetesen felmérte a lehetőségeket.

-    Második szabály, ne csak egy tevékenységre hozzon létre egy vállalkozást, hanem igyekezzen a „több lábon állás” elve alapján több tevékenységet választani. Ehhez honlapunk „Üzleti ötletekoldalán talál tippeket.

-          Harmadik szabály, feltétlenül mérje fel az anyagi lehetőségeit.
Ez elsősorban mobilizálható készpénz forrás lehet, de érdemes megvizsgálni a hitel lehetőségeket is. Honlapunkon megkeresheti a legmegfelelőbb hitel ajánlatokat!

-      Negyedik szabály, soha ne feledje el, vannak pályázati lehetőségek is, amelyeket szintén érdemes kiaknázni.
Honlapunk pályázati kereső oldalán megtekintheti a régiós, illetve egyénre, vagy adott tevékenységre szabott pályázati kiírásokat.

-    Ötödik szabály, a cégalapítás előtt feltétlenül győződjön meg arról, hogy melyik cégforma lesz tevékenységéhez a legmegfelelőbb.

-     Hatodik szabály, olyan cégnevet válasszon, amely már önmagában is reklám eszközként  használható.

-         Hetedig szabály, cégalapítás előtt már érdemes könyvelővel, adótanácsadóval tárgyalni és előzetesen beszerezni minden olyan információt, amelyre a cégalapítás során szüksége lesz.

-   Nyolcadik szabály, amelyet fontosnak tartok, azoknak a
marketing eszközöknek a megismerése, amelyek sikerre viszik vállalkozását.

Álláspontom szerint minden vállalkozás számára elengedhetetlen feladat a vevő központúságra való törekvés, hiszen egy sikeres vállalkozás záloga a fizetni tudó, akaró, elégedett vásárló!

Cégalapítás előtt áll?   Vegye fel velünk a kapcsolatot:

kapcsolatfelvétel