Virtuális jogász szolgáltatásai ITT

 

 

Jó hírünk van! A CÉGALAPÍTÁS  illetékmentes lett!

Tisztelt Látogató!

Az ÜZLETI HÍREK iránt érdeklődik?

A lenti linkre kattintva megtalálja azokat a híreket, amelyekből fontos információkhoz juthat.

Azonban, ha van még egy kis ideje, akkor érdemes megtekinteni a CÉGALAPÍTÁS oldalunkat, vagy a VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉS lehetőségeit.

A cégalapítás előtt és után pedig INGYENES TANÁCSADÁSSAL segítünk Önnek, így nálunk minden  hasznos információt megkap, amely a cége sikeres működéséhez szükséges.

Amennyiben az üzleti világ érdekli, akkor a legfrissebb eseményeit, történéseit megismerheti az alábbiakban.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk!

Üzleti hírek

 

Az alábbiakban néhány érdekes hírről számolunk be:

Londoni tőkebefektetés magyar cégnek

"Az online marketing-megoldásokat kínáló Antavo szoftvert készítő szegedi Infinitium Stúdió Kft. komoly nemzetközi sikert ért el: első magyar vállalkozásként felfigyeltek a cégre Európa egyik legjobb hírű befektetési és mentorálási programjánál, a Seedcampnél, amely először szállt be magyar projektbe.

Az Antavo online marketing megoldásait már a világ kilencven országában alkalmazzák marketingesek és kisvállalkozások, egyik nagy vonzereje, hogy használatához nem kellenek informatikai ismeretek, olvasható a cég által kiadott közleményben.

A társaság tájékoztatása szerint a tizennyolc nyelven használt Antavo lényege, hogy segítségével mindössze néhány kattintással bárki készíthet online promóciós kampányokat. A promócióhoz szükséges képek és szövegek feltöltését követően szinte azonnal indulhatnak a webes nyereményjátékok, közösségi ajánlatok vagy kupon akciók. A promóciók ráadásul egyszerre jelenhetnek meg ügyfelének Facebook-oldalán, saját weboldalán vagy akár egy microsite-on is.

A szegedi cég a nemzetközi kapcsolatrendszer, az ingyenes üzleti szolgáltatások és a londoni – a Google helyi épületében lévő – iroda mellé 50 ezer eurós, közel 15 millió forintos befektetést kapott." (Forrás: index)

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

látogató
számláló