Virtuális jogász szolgáltatásai ITT

Jó hírünk van! A CÉGALAPÍTÁS  illetékmentes lett!

Köszöntjük oldalunkon!

Honlapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden segítséget megadjunk azok számára, akik új cég alapítását tervezik. Segíteni tudunk akkor is, ha már egy működő cég megvásárlásán gondolkodik.

A cégalapítás előtt a tervezési szakaszban nagyon fontos, hogy az érdeklődő pontos információt kapjon, amely a későbbi működés szempontjából elengedhetetlen.

Ezen a honlapon nemcsak a vonatkozó jogszabályokat tanulmányozhatja, hanem a cégalapítás során megkeresheti  a leginkább megfelelő cégnevet, előzetesen informálódhat az éppen  aktuális pályázati kiírásokról és üzleti ötleteket is talál a tevékenysége kialakításához.

A tapasztalat szerzésének legjobb módja, ha mások hibáiból tanulunk! A jogesetek tanulmányozásával leszűrheti a kellő tanulságot és megkímélheti magát attól, hogy hasonló helyzetbe kerüljön.

Ügyvéd, könyvelő, hitel ügyintéző, pénzügyi tanácsadó, adószakértő, weblap-szerkesztő, marketing tanácsadó és  profi pályázatíró csapat várja, hogy ingyenes tanácsadással, iránymutatással, a cégalapítást követően pedig a vállalkozás fejlesztés valamennyi eszközének felhasználásával felépítse az Ön cégét.

Célunk, hogy sikeres legyen! 

A cégalapítás során INGYENES TANÁCSADÁS  szolgáltatásunkkal minden információt megkap, amelyre szüksége van.

ONLINE CÉGALAPÍTÁS esetén ügyvédünk gyorsan és szakszerűen elkészíti az Ön céljainak legmegfelelőbb társasági forma alapító okiratát.

Tőkére van szüksége a cégalapítás után?

Hitelügyintéző és pályázatíró várja, hogy az Ön vállalkozása a legmegfelelőbb pénzügyi feltétekkel működjön.

A cégalapítást követően reklámra van szüksége, hogy tevékenysége sikeres legyen?

Weblap-szerkesztő és marketing tanácsadó szakértelmének igénybevételével nálunk minden eszköz rendelkezésére áll, hogy termékeit, vagy szolgáltatását széles körben ismertté tegye.

Szüksége van még valamire?  Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

 kapcsolatfelvétel

 

 

 

 

 

látogató
számláló